Međunarodni nogomet 22.03.2017.
editor objavljuje 22.03.2017. u 08:45
Savjeti
18288
Škotska - Kanada

Nakon sto su poceli kampanju sa 5-1 pobjednom nad Maltom, Skotska je doma remizirala sa Litvom i nakon toga izgubila od Slovacke i Engleske. Kao rezultat toga, sad su 5. u skupini i jednostavno u nedjelju moraju dobiti Sloveniju ako zele da im ikakve nade za kvalifikacije za World Cup ostanu zive. Liam Cooper iz Leedsa, Stuart Armstrong iz Celtica, Tom Cairney iz Fulham i Ryan Fraser iz Bournemouth su novi igraci koji bi morali debutirati uskoro, mozda i veceras.

Bez obzira na to sto ce Skotska veceras sigurno rotirati, opravdano su veliki favoriti u ovoj tekmi. Kanada je dobila zadnju tekmu protiv Bermuda (da, imaju momcad lol), ali dvije tekme prije toga su izgubili od Juzne Koreje i Morocca i to komfortno - rezultatima 2-0 i 4-0, dakle bez postignutog pogotka.

Da je situacija normalna, over 2.5 gola bi bio prihvatljiv bet s obzirom na koeficijent 2.15 ali dvojbe dolaze iz toga sto Skotski napadaci nisu dorasli internacionalnom nivou, a u vecini slucajeva cak ni ne igraju u prvoj postavi u svojim klubovima. Tako da bi mozda dosao red na to da Skotska ne primi pogodak. Primili su ih u zadnjih 6 tekmi, ali to su bile i tekme protiv Italije, Francuske i Engleske. Kanada prosle godine nije zabila Amerikancima, Meksiku dva puta, Moroccu i Juznoj koreji.to keep a clean sheet.

Eventualan bet: Canada NE DAJE gol koeficijent 1.75 kladionica Pinnaclesports.

Njemacka - Engleska

Njemacka je cijelu sezonu nepobjedjena, sa 5 pobjeda i jednim remijem u zadnjih 6 tekmi. Zadnje sto su igrali je bilo 0-0 sa talijanima. Njemacki stroj jednostavno funkcionira savrseno, osmorica iz momcadi su im stari 23 godina ili manje, i izgleda da cim se jedan igrac umirovi na internacionalnom nivou, netko drugi je iste sekunde spreman da preuzme njegovo mjesto.

Engleska je s druge strane, sve ono sto Njemacka nije. Nakon godinu dana lizanja rana od poraza od Islanda na Euru 2016, 2 godine prije toga je bio razocaravajuci 2014 World Cup, 2 godine prije toga ponizenje protiv Talijana na Euru 2012., sto je bio "tranzicijski period" nakon farse World Cupa 2010, prije toga Euro 2008. na koji se nisu kvalificirali i tako se cini u nedogled...

Zadnji put kad su se ove momcadi srele, palo je 5 golova, a cak 5 od zadnjih 6 susreta je zavrsilo sa 2.5 golova. Medjutim, bila su to neka druga vremena tad. Igrali su samo 4 puta u zadnjih 8 godina tako da medjusobni susreti nisu nesto sto treba gledati ovdje. Engleska je jednostavno losa u napadu ali su ipak dovoljno organizirani da natjeraju Njemce da se dobro potrude za gol.

Eventualan bet: manje od 2.5 gola koeficijent 2.11 kladionica Pinnaclesports.