Pinnacle
Bwin
WilliamHill
Bullet-Bet ponovno kreće sa radom!
payingsafer objavljuje 22.01.2017. u 13:48
Savjeti
7234
Mnogi koji su s nama duže vrijeme znaju pozadinu priče o Bulletu, ali za one koji su novi da ponovimo:

Iza nadimka Bullet krije se bivši djelatnik kladionice koji je shvatio da više voli provoditi vrijeme gledajući nogometne utakmice i kladeći se na njih nego kontrolirajući uplate igrača. Nogomet je jedini sport na koji se kladi i na koji troši oko 8-10 sati svaki dan, istražujući informacije, pripremajući tipove i gledajući utakmice. Svoju osobnu stranicu koja je uključivala pre-match i Live tipove je pokrenuo prije 3 godine, ali ju je zaustavio nakon par mjeseci zbog privatnih razloga koji su ga spriječavali da posveti puno vrijeme nogometu i klađenju. "Privatni razlog" je malo odrastao, krenuo u vrtić :) i Bullet se prije 6 mjeseci ponovno posvetio svom najdražem poslu - klađenju na nogomet.

Stranica je pretplatničkog tipa, a za vrijeme promotivnog razdoblja pretplata je potpuno besplatna. Na njoj će se objavljivati prematch i Live tipovi, članci o klađenju, utakmice na koje Bullet misli da će padati tečaj, itd... Bullet će i dalje nastaviti objavljivati svoje besplatne tipove na Payingsafer stranici s vremena na vrijeme. Njegovu višegodišnju statistiku možete provjeriti na Payingsafer, Blogabet, Betshoot.

Dodatak tekstu (07/2017):

Tko god je pratio Bulleta posljednjih 6 mjeseci, mogao je vidjeti da njegovi rezultati nisu slučajnost! Pre-match zarada od 13,67% i Live od 5,31% je stvarno sjajan rezultat ako se zna da je to ostvareno na sportu na kojem je najteže zaraditi - nogometu! Prava sezona za njega tek počinje, sa startom svih jačih liga krajem kolovoza! Zbog velikog interesa dodatno je produžen besplatni period, tako da su svi tipovi do 1.9. potpuno besplatni!

Bulletu želimo i dalje puno uspjeha u radu, a svima koji se odluče pratiti Bulleta, a nemaju račune na Pinnacleu, Sbobetu ili Bet365 kladionici - javite nam se na mail da Vam pomognemo sa otvaranjem računa!

Za sve detalje u vezi pretplate, kontaktirajte Bulleta direktno na linku
Unibet
Betfair